Препоръчани: клюки за известните | монтана | новини
Събота, 13 Април 2024 г.
Всичко радиа: 180

Badrock radio

Музикалният формат на радиото се състои от рок музика от 70-те до наши дни и рок-ориентирана поп музика (поп със силно китарно участие).
Най-добрият рок нон-стоп и последните новини от света на музиката, концерти, събития.

Радио CIBM 107

Радио CIBM 107 е базирано в Квебек, Канада. Радиоемисиите са на френски език. Излъчва се основно поп и рок музика. Аудиторията са работещи хора от 18 до 49 години, слушащи радио в офиси магазини, ресторанти или пък в колите си.
Реклами с Google

APS радио

APS радио е интернет радио, което предлага и излъчва популярна музика от последния половин век. То започва излъчване по интернет през 2005 г., въпреки че по това време той не е било известен като APS радио.

Trust Global radio

Trust Global радио излъчва от село Долна Кремена, България. Радиоводещ е Боби Мартин, който на 16 години започва работа в радио Пират, след това дълги години работи в BBC. Най-популярното предаване на радиото е „Закуска с Боби”. Боби и съпругата му Роузи се преселват в България преди 2 години и оборудват в мазето на къщата си радио студио. Trust Global радио излъчва по интернет се слуша от около 2.5 милиона души от Австрия до Австралия. Програмата му е съставена главно от рок музика от 60-те до днес.

Радио 35x80

Радио 35x80 е WEB радио излъчващо най-големите хитове на 80-те години, както и някои чудесни ремикс версии на популярни композиции или техни разширени версии.
Това е радио за живелите през 80-те, които изпитват малко носталгия по отминалите времена, но дава възможност и на младото поколение да намери песни които са се превърнали в класика в историята на музиката. 35x80 не излъчва реклами.

Select hits радио

Select hits радио е съвсем ново интернет радио което започва излъчване на 01.01.2012 година от Ню Йорк. Програмата на радиото е съставена от класическите поп и рок хитове на 60-те, 70-те и 80-те години.

Affinity радио

Спомняте ли си времето когато късно вечер под завивките слушахте офшорни пиратски радиостанции, докато родителите ви си мислеха, че сте заспали? Спомняте ли си радио Люксембург?
Радио Affinity излъчва от графство Кент Великобритания и ви дава възможност да се пренесете отново в онези времена. Управителят на радиостанцията Дейв Кели е започнал своята кариера още на 16 години като DJ в различни клубове и дискотеки.
Слушайте Радио Affinity 24/7 с музика от 60-те, 70-те, и 80-те години.

WKIT рок радио

Радиостанцията на известният писател Стивън Кинг. Разположено в родния град на писателя, Бангор, щата Мейн, радиото е една от малкото комерсиални радиостанции, които не са част от големи вериги. Музиката, която звучи е класически рок, а 24 часа в денонощието текат предавания с водещи на живо.

Time Capsule Audio Network

100 години в една седмица. В рамките на седмицата радиото представя музиката на 20-ти век. Понеделник 1900-1939, вторник 1940-49, сряда1950-59, четвъртък 1960-69, петък1970-79, събота 1980-89 и неделя1990-99. Слушайте от първите скърцащи акустични записи на Едисон до Бритни Спиърс и Бекстрийт Бойс.

Радио Legends

Радио Legends е базирано в Мансфийлд, Англия. Програмата на радиото е 24 часова и в нея са включени всички хитове които са били в топ 10 от 1960 до 1990 година. Пълен набор от поп, рок, реге и пънк. Приятно слушане.

Радио Seagull

Това е домът на алтернативната музика и прогресив рока. Радио Seagull предлага музика която не може да се чуе по другите ефирни радия и онлайн. Радиото представя най-добрите албуми с прогресив рок и и алтернативна музика.

Радио Caroline

Radio Caroline е основано през 1964 година в Мейдстоун‎ Англия от Ronan O'Rahilly. Първоначално радиото излъчва като Офшорно радио от кораб
закотвен в международни води и се сдобива с етикета Пиратско радио, тъй като не е лицензирано от никоя държава.
Радиото излъчва предимно рок музика от 60-те години до днес. Благодарение на своята история, дълголетие и добре подбрана музикална програма, радиото заема уникално място в радио-телевизионната история.

Радио Free Phoenix

Радио Free Phoenix излъчва от Феникс Аризона-САЩ. Тук вие няма да чуете повтарящи се до безкрайност реклами, които ви посрещат в повечето големи комерсиални радиостанции. Вместо това вие ще чуете Rock & Roll събиран от хора които наистина обичат тази музика.

SongPlanet радио

SongPlanet радио прекрати своето излъчване.

SongPlanet радио излъчва от Сиатъл – САЩ. Радиото излъчва предимно рок музика. То е класика сред underground радиостанциите и всекидневно има предавания с живи DJ. Между живите предавания автоматичният DJ излъчва само най-добрите песни.

Southern Rock радио

Радиото вече не е налично онлайн.

Southern Rock е онлайн радио излъчващо от Тексас – САЩ. Програмата е нон-стоп рок музика изпълнявана от известни и не толкова известни рок банди.

Радио ретро - само хитове

Ретро радио излъчва от Бразилия, Радиото е създадено за да удовлетвори жаждата на зрялата аудитория за информация по Интернет и за качествено подбрана музика. Тук можете да чуете хитове от 70-те, 80-те и 90-те години подбрани с много вкус.

Радио Capitol

Радио Capitol излъчва от покрайнините на Банкок Тайланд. В програмната схема на радиото са включени хитове от 70-те и 80-те години. Тя е насочена към аудитория на възраст от 24 до 54 години. Радио Capitolе една от най-популярните онлайн радиостанции.

KOOL 105 Радио

KOOL 105 Радио излъчва от Денвър Колорадо – САЩ. В програмата на радиото е включена музика от 60-те, 70-те, 80-те години и най добрите Rock and Roll хитове от края на 50-те и началото на 60-те.

Peninsula радио

Peninsula радио излъчва от Италия. В програмата на радиото са включени ретро хитове от 60-те, 70-те и 80-те години. Застъпени са разнообразни стилове като рок, джаз, соул, фюжън, прогресив рок и изпълнители като Франк Запа. Битълс, Франк Синатра и др.

Кitz Радио

Кitz Радио прекрати своите излъчвания.

Кitz Радио е едно от най-добрите в Алпите. Радиото излъчва от Китцбюел Австрия само най-добрата музика от 70-те, 80-те, 90-те години и до днес, без прекъсвания за реклами.

QRock Радио

QRock Radio започва излъчване през 1973 в Myrtle Beach Южна Каролина. Програмата на QRock Радио включва музика от 60-те, 70-те и 80-те години. Радиото е печелило 7 пъти приза на списание Билборд „Радиостанция на годината”.

Kiss радио

Радиото прекрати излъчванията си.

Kiss радио е собственост на QC Communications и се намира в Уилмингтън Делауеър, САЩ. Радиото излъчва в 4 щата, като програмата е насочена към аудиторията от 14 до 44 години. Програмния формат на радиостанцията е ритъм енд блус, като са застъпени главно „Днешният" ритъм енд блус, Hip-Hop и „Старата школа”

DR Rock радио

DR Rock радио е базирано в Дания. Програмата на радиото е съставена от чист рок от 70-те, 80-те и 90-те години. Тук ще чуете най-великите рок хитове и албуми. Насладете се на DR Rock радио онлайн.

Houndog радио

Houndog радио излъчва онлайн от Stone Mountain, Джорждия, САЩ. Програмата на радиото представлява микс от кънтри, класически рок и блус. Целта на онлайн радиото е да ви накара да се отпуснете и да си прекарате добре.

Радио Soulconnexion

Soulconnexion е онлайн радио излъчващо ритъм енд блус, соул и фънк музика от 60 –те години до днес. Радиостанцията предава 24 часа 7 дни в седмицата.
Soulconnexion е официалната Интернет радиостанция на световно известната организация - Caister Soul Weekend

Radio SKY.fm – Oldies

Радио SKY.fm – Oldies с удоволствие Ви представя старите хитове от 50-те 60-те и ранните 70-те. Много от нас са слушали музиката от тези годни и ще се върнат към безгрижните спомени на младостта. Вие ще чуете песните от края на 50-те до ранните 70 години. Рокендрол с Елвис, Мечтата на калифорния с Mamas and Papas или ще се присъедините към британското нашествие с Битълс.
Слушайте безплатно онлайн старите, но златни хитове на Радио SKY.fm – Oldies

Cool Hits радио

Cool Hits радио е онлайн радиостанция. Програмата на радиото е съставена от хитове от 60-те, 70-те и 80-те години. Почувствайте се добре с готините онлайн хитове

Houndogradio

Houndogradio излъчва по Интернет от Stone Mountain, USA – Georgia. Програмата на радиото представлява микс от кънтри, класически рок и блус. отпуснете се и се насладете с онлайн излъчванията на Houndogradio.

Соул радио

Радио Classic Soul Network излъчва онлайн от Патерсън Ню Джърси, САЩ. Радиото излъчва предимно класически соул и ритъм енд блус от 50-те, 60-те, 70-те и 80-те години.

Coolarity радио

Coolarity Radio излъчва от Ипсиланти –Мичиган, САЩ. Програмата на радиото е съставена главно от рок, блус, ритъм енд блус и соул музика.
Слушайте онлайн рок и ритъм енд блус.

US1 радио

US1 радио е №1 радиостанция на Флорида Кийс от 1989 година. Радиото излъчва 24 часова програма от новини и класически хитове от 60-те, 70-те, 80-те за района на Флорида Кийс САЩ.

Радио 9412 – Класически рок

Девизът на онлайн радио 9412 е „Класически рок който никога не спира”. Радиото излъчва класически рок хитове 24 часа 7 дни в седмицата. Представени са групи и изпълнители като The Who, The Beatles and Jimi Hendrix to Brother Cain, Foghat и Utopia и др.
Кога за последно сте слушали 40 минутна импровизация на The Allman Brothers или три пълни албума на Frank Zappa?
За съжаление Радио 9412 прекрати своите излъчвания на своя 10 рожден ден.
Подробности на www.9412.com

ABN радио

ABN (American Blues Network) радио е базирано в Гилфорт, Мисисипи – САЩ. Програмата на радиото е насочена към 25-65 годишните мъже и жени. ABN радио излъчва ежедневно 24 часова програма с блус музика по сателит и по интернет.

100 XR Радио

100 XR Радио e изцяло web радиостанция. Радиото излъчва най-доброто от класически рок, алтернативен рок, хеви метъл, поп рок, екстремен рок

Kool Mix Радио

Kool Mix Радио е базирано в Чатанога, Тенеси - САЩ. Радиото излъчва всички супер хитове от 60-те, 70-те и 80-те. Застъпени са групи и изпълнители като: Beatles, British Invasion, Dave Clark 5, Monkees, Santana, Chicago, Donna Summer, Bee Gees и много други.

Радио Super70s.US

Радио Super70s.US излъчва от Лос Анджелис, Калифорния САЩ. В програмата на радиото са застъпени вечните хитова от -60-те, 70-те, 80-те. Радиото излъчва не само рок или диско. Излъчват се хитове от всички жанрове.

TD1 Радио

TD1 Radio излъчва от Galashiels Шотландия. В програмата на радиото застъпена музиката от 50-те до днес, като са обхванати почти всички жанрове, но с приоритет на рок и блус музиката. Радиото се фокусира предимно върху месните новини и засяга по слабо международните.

Радио Arabella

Радио Arabella излъчва от Мюнхен Германия. Радиото излъчва новини от Мюнхен и предавания на всякакви теми. Това е секцията за класически рок на Радио Arabella.

KRXO Classic Rock радио

Радиостанция KRXO е създадена през август 1987 и е една от най-дълго съществуващите радиостанции за класически рок в Съединените щати. KRXO е базирана в Оклахома Сити и притежава обширна сбирка от класически рок. Радиото привлича по възрастната аудитория която в същото време е цел и на рекламодателите.

RadioIO Rock

RadioIO Rock излъчва от Тампа Флорида. Насладете се на музиката в Интернет с тяхната 24 часова програма. Мелодичен рок, блус.

9412 The Rock Station

9412 The Rock Station предлага класическо рок звучене. При бърза интернет връзка можете да се възползвате и от CD качесто, което получавате срещу месечен абонамент.
За съжаление 9412 The Rock Station прекрати своите излъчвания на своя 10 рожден ден.
Подробности на www.9412.com

Hounddog Radio

Hounddog Radio е 24 часова програма от юни 2000 година. Първоначално излъчва от Stone Mountain, Georgia. В момента излъчването е от Loganville, Georgia. Превест има музиката за танцуване, а също рок, джаз и блус. Радиото промотира и музика на независими музиканти.

100 XR

Радио 100 XR нарича себе си №1 WEB радиостанция. То излъчва своята 24 програма от Ню Йорк. Музикалните стилове към които се е ориентирало радиото са Рок, блус, Мелодичен рок, Класически рок.
Time: 0.0021 s | SQL query: 6          Онлайн Радио © 2008