Препоръчани: клюки за известните | монтана | новини
Събота, 13 Април 2024 г.
Всичко радиа: 180

Руско радио

Руско радио е първата национална радиостанция на Русия, която използва в своя ефир произведения само на руски език. Радиото излъчва най-доброто от руската музика от миналото до наши дни, най-новите хитове, наи-интересните и рейтингови програми. Руско радио започва излъчване в Москва през 1995 година, а днес е най голямата радиомрежа в света. Радиото ежедневно бива слушано в повече от 1 100 града в Русия, Украйна, Казахстан, Армрния, а също в страните от Прибалтика и САЩ.

Христо Ботев БНР

Програма Христо Ботев на БНР е предназначена да служи на културата и образованието.
Програмата е носител на дългогодишната традиция на националното радио, създадена още от неговите основатели в 30-те години на XX век под девиза: „Радиото - културна сила”, и утвърдила във времето радиото като първостепенен културен институт.
Реклами с Google

Дарик Радио

Най-авторитетното и най-голямото частно радио в България. Програмата на Дарик стартира през януари 1993 година в ефира на София. От 1994 година радиото започна масирана инвестиционна политика и откри още 17 собствени регионални радиостанции. Програмата на Дарик радио се излъчва от спътник за цяла Европа и звучи в реално време в интернет.
Радио Гонг излъчва на честотите на Дарик радио всеки ден от 12.30 до 17 часа, а в събота и неделя от 17 часа.

Хоризонт БНР

Хоризонт е информационно музикална програма, 24 часа в денонощието. Музиката преобладава в съдържанието на програмата и са застъпени всички музикални стилове.
Програма хоризонт денонощно разказва за всичко което се случва в страната и чужбина и не пропуска нито едно важно събитие.
Time: 0.0029 s | SQL query: 6          Онлайн Радио © 2008