Препоръчани: клюки за известните | монтана | новини
Вторник, 05 Март 2024 г.
Всичко радиа: 180

Форте радио

Форте радио започва излъчване през 1994 година, като първата частна радиостанция в град Шумен. Излъчваната от радиото програма е широкотематична: икономическа, политическа, културна, музикална, образователна, научна. По-голямата част от програмата е свързана пряко с живота на слушателите и отразява техните проблеми. Логото на радио Форте Шумен е „Силата да бъдеш информиран”.

Радио Фаворит

Радио Фаворит е търговска радиостанция, която стартира през 2001 година във Велико Търново
Програмата на радио Фаворит е многотематична, с музикален приоритет към слушателите от всички възрасти, които обичат приятните и мелодични песни от най-различни стилове - от поп-рок до поп-фолк.
Реклами с Google

Радио Темпо

Радио Темпо излъчва от онлайн от Русе. Програмата е 24 часова информационно музикална, като е застъпена предимно местната информация. Радио Темпо излъчва 11 информационни емисии и специализирани предавания.
За съжаление е възможно радиото да не работи с Mozilla Firefox

Радио Стара Загора

Радио Стара Загора започва излъчване през 1936 с наредба на Сирак Скитник. Радиото днес излъчва, онлайн и ефирно, модерна регионална информационно музикална програма от 6 до 24 часа. и притежава една от най богатите музикални колекции в страната, наброяваща над 50000 заглавия.

Радио София

Радио София е обществена регионална радиостанция на Българското национално радио. Радиото излъчва в района на София от 2007 година.
Програмата на Радио София е информационно музикална, изцяло насочена към ежедневието на столицата.

Radio Ultra - Благоевград

Радио Ултра започва излъчване за Перник през 2004 г. През 2005 година започва да излъчва за Благоевград, а през 2006 и за Сандански. Radio Ultra излъчва модерен фолк и супер хитове в цяла Югозападна България.
Слушайте Радио Ултра - Благоевград

Радио France Internationale

Емисиите на радио Франс Ентернасионал на български стартират в София през 1995 година. Това е първото студио на Радио Франс Ентернасионал извън Париж. Двучасовите вечерни предавания предлагат пълна картина за всички видове музика от днес и утре.

Радио Менес

Радио Менес излъчва от 1993 година и е първото частно рагио в Силистра. Първоначално радиото излъчва само в кабелната мрежа на града, а от 1997 година и в ефир. Програмата на Радио Менес е информационно музикална. Хитова музика, бизнес информация, новини, авторски предавания и външни продукции, музкални класации.

Радио Мелодия

Радио Мелодия започва излъчване през 1994 година на територията на град Силистра. То е известно като радиото с "Най-добрата музика на всички времена". Излъчва новини от Силистра и региона. Радио Мелодия е партньорска радиостанция на българската редакция на BBC London

Радио Майа

Радио Майа е регионална радиостанция от веригата Гласът на Америка и е регионален представител на радио Дойче Веле за град Бургас. Радиостанцията излъчва от 1993 година. Радио Майа е в договорни отношения с централата на VOA,United States Information Agency от 1993г., находяща се във Washington DC и с българската секция на DW в централата в Кьолн. Аудиторията на радиото е от 16 до 60 години. Информационният поток е на български и английски език. Музиката е в стил: поп, рок, ритъм енд блус, кънтри и рок енд рол.

Радио Кракра

Радио Кракра излъчва за Перник и региона. Програмата на радиото е съчетание от умело подбрани песни и свежи реклами. Радиото завладява ефира с качество и стил.

KATRA FM Радио

Радио KATRA FM излъчва от Сахат тепе в Пловдив. То започва излъчване още през 1996. KATRA FM е първото в България CHR /Contemporary Hit Radio/. Целевата аудитория на радиото са слушателите на възраст между 17 и 37 години. В програмата на радиото присъстват само съвременни хитове.

Радио Добруджа

Радио Добруджа е базирано в Добрич и от 2001 година излъчва 24 музикално информационна програма за Добрич и региона. Освен по УКВ радиото се разпространява и по кабел във всички общински центрове на област Добрич.

Радио Деж

Радио Деж е първото часно радио в Пазарджик. То старира като кабелно радио през 1994 година. Радиото е единственото в района, чиато програма е насочена към българската и балканска музика, поп, фолк, модерен фолк и рок музика. Радио Деж излъчва предимно новини от град Пазарджик и региона. Тое единственото в региона излъчващо новините на Радио Дойче Веле директно от Кьолн.

Радио Браво

Радио Браво е създадено във Варна през 1995 година от журналиста Тончо Бебов. Радиото излъчва в музикален формат "50 на 50" което означава 50% българска музика 50% чужда. В информационен план радиото е политически безпристрастно и това се харесва на неговата публика.

Радио Белла

Радио Белла излъчва за района на Петрич и Сандански от март 1994 година. Това е първото частно радио в югозападна България. Програмата на radio Bella е насочена към аудиторията на възръст от 10 до 50 години и с образование средно и над средно.

Радио Ауреа

Радио Ауреа започва излъчване от юни 2005 година в града Златица. В ефира на радиото звучи всякаква музика за всеки вкус. На всеки кръгъл час се излъчва информационна емисия.

Радио Атлантик

Радио Атлантик започва излъчване в София през юни 2001 година. Златните хитове от 80-те и 90-те години определят формата на радиото като Soft AC (Adult Contemporary).
Девизът на радио Атлантик е е “Нежната музиката, която те кара да се чувстваш добре”.
През месец март 2006 и 2007 г. Радио Атлантик беше организатор на първото в България радио reality show “8 жени за 8-ми март”, което получи медийната подкрепата на Българската национална телевизия, Нова телевизия и вестник “Новинар”

Арена Радио

Арена Радио е информационно музикална програма за Русе и региона. До март програмата се излъчва съвместно с Радио Джаз ФМ и Инфорадио.
От 2007 Арена Радио започва 24 предаване на живо по Интернет. Музикалната програма съдържа chill-out, ambient, jazz и кратки новини на 30 минути.

Вега Плюс

Регионална радиоверига излъчваща в югозападна българия. Музикалната програма е насочена към слушатели между 18 и 45 години.Излъчва за района на Благоевград Петрич Сандански. Най-добрите хитове от 80-те години до днес

Сигнал плюс

Радио "Сигнал плюс" започва пробни излъчвания през 1993 година. Първите предавания са “Срещи в судиото”, “Усмивките на Пацо” – с Константин Коцев, “Ненадейности” с Радой Ралин.
“Попфолк хит” е седмична класация за попфолк музика която представя най-актуалните песни от фолка.
Програмата на радиото е насочена към аудитория от всички възрасти.

Радио Нова

Радио Нова започва излъчване през декември 2003. Радиото е първото и единствено радио, което излъчва най-доброто от chillout, lounge, club, and dance музиката в България

Мелъди

Радио „Мелъди” стартира през 2007 година в Софийския ефир. Програмата на „Мелъди” е насочена към широка аудитория – от 25 до 60 години. Радиото залага на най-доброто мелодично звучене от 50–те, 60–те, 70–те, 80–те; 90-те и класически български хитове. Слоганът на радио „Мелъди” е: „Златни и завинаги!”
Time: 0.0024 s | SQL query: 6          Онлайн Радио © 2008