Препоръчани: клюки за известните | монтана | новини
Неделя, 10 Декември 2023 г.
Всичко радиа: 180

Радио TSoNYC - Звукът на Ню Йорк

Радио „Звукът на Ню Йорк“ е базирано в Ню Йорк САЩ. Това е проект на основателя на радиото през 2006 година за преоткриване и насърчаване на дискозвученето, включително Соул-Фънк-Хаус, като в същото време се възползва от богата си колекция от винилови плочи.
Реклами с Google

Golden радио

Golden радио е италианска радиостанция която излъчва от Виченца, Италия. Програмата на радиото е съставена от най-големите хитове на 80-те години и не се прекъсва за реклами.

Радио 80s And More

Радио 80s And More прекрати своето излъчане.

Радио 80s And More излъчва от Гейтсхед (Gateshead), Великобритания. Плейлистата на радиото постоянно се разширява и вече наброява над 5000 песни от 80-те години. В нея са включени най-големите и не чак толкова големи хитове на Великобритания, САЩ, Австралия и някои европейски страни.

Радио G

Радио G е интернет радио, което можете да слушате от всяка точка на света, където има достатъчно бърза Интернет връзка. Ако наистина искате да танцувате Радио G е вашата радиостанция. Радиото е създадено в първия ден от 2006 година и вече няколко години споделя своята музика по целия свят.

Радио ElectricFM

Радио ElectricFM излъчва от New York City. програмата му е съставена от най-популярните днешни денс хитове, както и от от любимите ви хитове от 80-те и 90-те години. Ако обичате да танцувате слушайте Радио ElectricFM.
След 9 години излъчване радиото прекрати своята дейност по финансови причини.

Party Vibe радио

Рейв парти културата се заражда във Великобритания през 80-те и 90-те години на 20 век. Тъй като местата където се организират рейв партита често са без лиценз и се стига до проблеми с полицията, рекламата на тези партита се разпространява от уста на уста. Party Vibe радио е мястото където можете да слушате само най-добрите миксове.

Радио Dance Voort FM

Dance Voort FM прекрати своето излъчване.

Dance Voort FM е базирано в Зандвоорт Холандия. Радиото излъчва 24 часова програма 7 дни в седмицата съставена от най добрите изпълнения на Dance, R&B, Hip hop музиката.

Pro FM радио

Pro FM е независимо web радио излъчващо на немски език от Холандия. В програмата на радиото са включени най-добрите денс парчета от 80-те и 90-те години, както и най доброто от съвременната денс музика.

Switch 1197 радио

Switch 1197 е базирано в Бризбейн Австралия. Радиото е ориентирано към младежката аудитория. Главният музикален формат включва Upbeat Pop, Dance and Top 40. Излъчват се и редица специални програми насочени към хората които търсят и нещо различно, като например RnB, Hip-Hop & Rap, австралийска музика и хитове от 80-те за да си върнат спомените от недалечното минало.

Playdio радио

В момента Playdio радио не излъчва по финансови причини.

Playdio радио излъчва на живо 24/7 от Швеция. В програмата на радиото са включени Trance, Dance, Techno.

Радио MIX FM

Радио MIX FM е първата независима комерсиална радиостанция в Латвия. Излъчванията започват през 1991 година. В последствие радиото започва и онлайн излъчване. Радио MIX FM предлага на своите слушатели актуалните световни хитове и най-доброто от руската попмузика.

SKY.fm - best of the 80s

Радио SKY.fm - best of the 80s излъчва най доброто от ню уейв музиката през 80-те години. Можете да се насладите на най-добрите изпълнения на Cyndi Lauper, Duran Duran, Madonna, The Police и много други.

Kickradio

Kickradio излъчва на немски от Амстердам Холандия. Програмата на радиото е микс от Поп, Рок, Диско от 80-те години. Kickradio е подходящо за всички възрасти независимо дали ще го слушате в колата или онлайн, на работа или в къщи.

Радио 538

Радио 538 излъчва от Хилверсум Холандия. Програмата на радиото е съставена предимно от Dance музика. Радиото предлага възможност за изтегляне на любимите ви песни. Можете да слушате радиото или да изтеглите някои предавания безплатно на вашия iPod или iPhone, чрез iTunes.

ElectricFM радио

ElectricFM - America's Real Dance радио е базирано в Ню Йорк, САЩ. Радистанцията излъчва днешните танцувални хитове, но не забравя и свежите хитове от 80-те и 90-те години. Тук ще чуете хитове, които Вашата местна ефирна радиостанция никога няма да излъчи.

Telford FM радио – Англия

Telford FM радио излъчва от предградието Ketley на град Telford – Англия. Излъчванията започват през май 1990 година.
Радиото излъчва музика, новини и информация за спорт, пътищата и времето.
В музикалната програма на Telford FM radio преобладават старите но златни хитове от последните 40 години, но не са отминати и съвременните изпълнители от Топ 20.

Радио NRJ-Дания

Радио NRJ е най голямата радио верига в Европа. Радиото излъчва в 11 европейски страни. Музиката е съобразена с вкусовете на всяка страна. Слушайте HIT MUSIC ONLY с радио ENERGY Дания

Радио NRJ - Франция

Радио NRJ започва своята дейност през 1981 година във Франция. Постепенно радиото открива свой клонове в Германия и Швеция. В момента радиостанцията излъчва в 11 европейски страни. От 2006 година стартира и първата интернет радиостанция.
Форматът на радиото е насочен към активните млади хора. Девизът на радиото е “Само хитове”. Слушайте радио NRJ – Франция.

No1 Hit Radio

No1 Hit Radio излъчва от Норвегия само песни които са били на 1 място в класациите на Англия и САЩ през последните 50 години. Така Вие ще слушате само най-популярните песни на всички времена. Радиото излъчва най-известните хитове от 60-те, 70-те, 80-те години, и 90-те години. Радиото не излъчва песни които не са били на първо място. Насладете се отново на някои позабравени хитове.

Радио SKY.fm - Top Hits

Радио SKY.fm - Top Hits излъчва хитове 24 часа в денонощието. Радиото обхваща широк кръг от днешните хитове на Мадона, Марая Кери, Coldplay и много други.
Насладете се на своето SKY.fm - Top Hits радио и то ще вашето любимо радио за Хитове. Само хитове и нито един от тях не е рап.

Alpen радио

Alpen радио излъчва от алпийския курорт Ruhpolding Германия. Форматът на радиото е стари, но златни, а девизът им е "Алпийско радио – звукът на планината".

Radio 1LIVE

Radio 1LIVE е базирано в Кьолн Германия. Форматът на радиото е Топ 40. Радиото излъчва танцова музика 24 часа в денонощие. Radio 1LIVE подържат и постоянна гореща линия за връзка със своите слушатели

Beatles Tribute

Beatles Tribute представя най-известните песни и кавъри на Beatles и на музикантите след разделянето. Но понякога можете да чуете и някои редки и дори странни записи.

Директорът на Битълс канала Gary Farr разказва.

“Някога в края на 1964 или може би в началото на 65 аз бях едно малко момче което слушаше на средни вълни местната радиостанция в Маями на малко транзисторно радио. По това време “I Want to Hold Your Hand” започна да звучи по 10 пъти на ден и за мен и за моите приятели Битълс манията започна.”

Love Music

SKY.fm Ви посреща със своя канал посветен на романтичната музика. Дали тепърва се влюбвате или вече сте с разбито сърце The Love Music channel е за Вас. Вие ще чуете класически романтични песни от 60-те и 70-те, заедно с много хитове от 80-те. Звучат изпълнители като: Celine Dion, Bryan Adams, Michael Bolton, Lionel Richie.

Радио Мила Голд

Радио Mila Gold стартира през 2004 година в София и Пловдив на честотите на радио Мила. Програмата е ориентирана към аудитория от 35 до 55 години, зряла и образована. Музикалния формат на радиото - стари, но златни (Oldies, but goldies). Златните хитове на 60-те, 70-те, 80-те години. Основната им отличителна черта е поп и поп - рок звученето, известността на изпълнителите, мелодичността, ритмичността, както и лиричният характер на изпълненията, широкото представяне на изпълнители от края на 60-те, 70-те и 80-те години.
Time: 0.0016 s | SQL query: 6          Онлайн Радио © 2008