Препоръчани: клюки за известните | монтана | новини
Събота, 13 Април 2024 г.
Всичко радиа: 180

Sports Radio NY

Sports Radio NY излъчва от Лонг Айлънд Ню Йорк. Програмата на радиото е съставена от спортни новини и интервюта, като главният фокус е върху спорта в Ню Йорк. Тук можете да чуете новини и интервюта от света на спорта, които обикновено не се излъчват от другите радиостанции.

WJR радио

WJR радио излъчва новини, спорт и музика от Детройт Мичиган, САЩ. Първото предаване на радиото е на 4 май, 1922. Постепенно радиото става най-уважаваната радиостанция в щата Мичиган.
Реклами с Google

Радио Гонг

Радио Гонг се отличава със своята уникалност, като водеща е спортната тематика. Гонг е известна в България и продължава да следва традициите на присъствие на най-горещите спортни събития у нас и в чужбина.
Радио Гонг излъчва на честотите на Дарик радио всеки ден от 12.30 до 17 часа, а в събота и неделя от 17 часа.

CNN

The Cable News Network или CNN е създадена от Тед Търнър през 1980 година като новинарско-публицистична телевизионна програма. Компанията включва и CNN Radio което излъчва новини които се обновяват на всеки час.

Фокус Видин

Радио Фокус е верига от радиостанции излъчващи регионални програми. Радиото е собственост на Информационна агенция Фокус. Радиоверигата има 22 собствени радиостанции в градовете: Асеновград, Благоевград, Варна, Велико Търново, Видин, Гоце Делчев, Добринище, Дупница, Казанлък, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Перник, Петрич, Сандански, Свищов, Симитли, Сливен, Смолян, Созопол, Шумен. В програмата си Радио фокус залага на пълнотата и всеобхватността на информацията, съпричастност към проблемита на страната. В радиоверигата работят около 180 души.

Инфорадио

Инфорадио е първото изцяло новинарско радио. То започва своите излъчвания през 2001 година. Инфорадио представя на своите слушатели фактите и събитията без да ги коментира. Радиото излъчва полезна и актуална информация за времето, пътната обстановка, спорта. Музиката е забавна , а новините са на 15 минути.
Time: 0.0049 s | SQL query: 6          Онлайн Радио © 2008