Препоръчани: клюки за известните | монтана | новини
Неделя, 10 Декември 2023 г.
Всичко радиа: 180

Радио STAR FM

STAR FM Радио - Класиката в рока. Понякога рокът е по-нежен като хитовете на Bob Dylan или Foreigner.
Понякога е по-хард като Metallica. От време на време ще се наслаждавате на старите, но златни хитова на The Beach Boys или Rolling Stones.
Класическият рок има много лица - нека ги видим заедно с STAR FM Радио.

Алфа радио

Алфа радио е съвременно музикално денс радио, ориентирано към икономически активните млади хора. Радиото поднася на слушателите си добре подбран микс от популярни хитове, които в много случай стават хитове точно благодарение на рдиото.
Реклами с Google

Z-Rock

Радио Z-Rock е радио №1 за рок-музика в България. Програмата на радиото е насочена изцяло към рок музиката.

Започнете деня с Буги Тайм и Буги Барабата

N - JOY

Радиоверигата N-JOY звучи в над 25 града на страната и е част от радиокомпания C.J.R., в която влизат радиостанциите: JazzFM radio и Classic FM radio.Форматът на радиото е НОТ АС.
Проекта за радиото е консултиран от „Пинакъл медия"

Ретро Радио

Едно рок радио (Ретро радио) започва своето излъчване на през 2001 година в София. В момента радиото излъчва ефирно е 9 града. От своя старт Ретро Радио е неизменно сред 5-те най слушани радиостанции.

Радио NRJ

NRJ е известна с професионалния музикален подбор, съобразен със всеки регион и добре обучени радиоводещи. Девизът на радиостанцията е HIT MUSIC ONLY и се излъчва в 11 европейски страни. Програмата на NRJ България се излъчва от модерен студиен комплекс. Формата е музикално информационен. Програмата се излъчва и по спътник за цяла Европа.

БГ Радио

БГ Радио – Само българска музика
БГ Радио дава на слушателите си най-доброто от българската естрадна, рок и поп музика. Една от основните цели на радиото е да подкрепя и подпомага българската музика.

Radio Fresh

Радиомрежа Фреш е музикално радио с формат CHR (Contemporary Hit Radio).Програмата на радио Fresh е 24 часова и звучи в над 25 града в страната.
Излъчват се модерни хитове с аудитория от млади хора на възраст 15 – 30 години.
Time: 0.0023 s | SQL query: 6          Онлайн Радио © 2008